Firma information

Adresse
Åbningstider
Handelsbetingelser
SE nummer
Copyright
Disclaimer
EMÆRKET
Om os 
Persondatapolitik

 


 

Adresse


Adresse:
TVOphæng.dk
J.L.Heibergsvej 107
5230 Odense M
Danmark.


 

 


 

Åbningstider


Vi er til rådighed på telefonen på følgende tidspunkter:
Mandag - fredag: 9:30 - 18:00
Lørdag: 9:30 - 13:00
Søndag: lukket

 

 


 

Handelsbetingelser


Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på TVophaeng.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, at du har modtaget varen.

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. 

Ved køb af ophæng til tv, monitorer, iPads og lignende er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os tilbage
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.  

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du udfylder vores formular eller vedlægger følgende; 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Når du handler på tvophaeng.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig..

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 


Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på tvophaeng.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
• Navn 
• Adresse 
• Telefonnummer 
• E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Oriqo BV og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Oriqo BV har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på tvophaeng.dk er Oriqo BV.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. 
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til tvophaeng.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos tvophaeng.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Oriqo BV via e-mail info@tvophaeng.dk.

Cookies
På tvophaeng.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på tvophaeng.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. 

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere tvophaeng.dk.

 




SE nummer


SE nr.: 34130736

 


 

Copyright

Alle rettigheder forbeholdes.

Copyright
Denne hjemmeside er ophavsretligt beskyttet. Såfremt ikke andet er angivet ligger alle rettigheder, herunder immaterielle rettigheder, hos tvophaeng.dk.

Denne side er beregnet til personlig eller intern brug af besøgende. Det er ikke tilladt, at behandle adressedata eller tekst på siden ved kopiering eller anden form for reproduktion, med mindre det er til download på din egen computer og/eller for at trykke din egen papirkopi. Ingen del af hjemmesiden tvophaeng.dk må gemmes, kopieres eller benyttes på andre hjemmesider. Det er ikke tilladt på anden måde at kopiere siden eller dele af siden, for at sende det eller stille det til rådighed over netværk. 

Varemærker
Alle varemærker og logoer på denne side er tvophaeng.dk´s ejendom, såfremt ikke andet er angivet. Det er ikke tilladt at anvende disse uden skriftlig aftale med tvophaeng.dk. 

Uautoriseret brug.
Hvis tvophaeng.dk finder ulovlig benyttelse af tekster, grafik eller andre elementer, som strider mod ophavsrettighederne, vil vi være tvunget til at opkræve en afgift af ejeren af denne hjemmeside. For den uretmæssige brug vil vi fastsætte en pris.

© Copyright 2012-2017 TVophaeng.dk

 

 


 

Disclaimer


Selv om indholdet af hjemmesiden er blevet udarbejdet med stor omhu, kan tvophaeng.dk ikke udelukke, at nogle af oplysningerne på webstedet har unøjagtigheder. Så længe tvophaeng.dk ikke har udvist grov uagtsomhed, fralægger tvophaeng.dk sig ethvert ansvar for skader, der er baseret direkte eller indirekte fra eventuelle unøjagtigheder eller udeladelser på hjemmesiden.


Medmindre andet er angivet, er alle priser på denne side i DKK inklusiv 25 % moms. Oplysningerne på dette website, herunder priser og produktegenskaber kan ændres. Alle varemærker tilhører deres respektive ejere. De viste billeder er kun til illustration og kan afvige fra det anvendte produkt.


 

 



 
EMÆRKET

Tryg internethandel med e-mærket

Tvophaeng.dk er certificeret med E-handelsfondens e-mærke. Det betyder, at du er sikret en tryg og etisk korrekt internethandel, når du køber varer hos tvophaeng.dk.

tvophaeng.dk er blevet tildelt e-mærket, fordi vi både lever op til den danske lovgivning og E- handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet.

Hvad betyder e-mærket for dig?
For dig som forbruger er e-mærket bl.a. en rettesnor for, at:

  • Du bliver udtrykkeligt gjort opmærksom på betingelserne for dit køb
  • Du bliver oplyst om din fortrydelses- og reklamationsret i en elektronisk bestillingsbekræftelse
  • Du får kun nyhedsbreve, når du udtrykkeligt har sagt ”ja tak”
  • Du kan nemt komme i kontakt med virksomheden, da kontaktoplysningerne fremgår tydeligt på hjemmesiden
  • Du kan regne med hurtig og effektiv behandling af dine elektroniske henvendelser

E-mærket er et kvalitetsstempel

E-mærket giver dig sikkerhed for, at din handel hos tvohaeng.dk følger de aktuelle regler i markedsføringsloven, købeloven, 
persondataloven, forbrugeraftaleloven og e-handelsloven. 
E-handelsfonden gennemfører løbende kontrol og stikprøver på e-mærkede netbutikker. 
E-mærket er en dansk mærkningsordning og et kvalitetsstempel, som E-handelsfonden står bag. E- handelsfonden giver kun e-mærket 
til de netbutikker, som både lever op til den danske lovgivning og E-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet.

 


 


 

Om os

 

TVOphæng.dk
J.L.Heibergsvej 107
5230 Odense M
Danmark.
CVR: 34130736
Etableret: 2012

TVophaeng.dk er en del af Oriqo.com, som er en hurtigt voksende, international e-handel virksomhed. Virksomheden er fokus på at udvikle og drive online-butikker i Europa. I Danmark driver vi tvophaeng.dk, som er en webside med ophæng til fladskærme, monitorer, tablets og højttalere og ledz24dk med lamper, pendler, pærer og andre energisparende LED lyskilder.På nuværende tidspunkt er vi aktive i Holland, Belgien, Tyskland, Østrig, Frankrig, Italien, Spanien, Storbritanien, Sverige og Danmark, og flere er på vej.

Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. Tvophaeng.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets  forbruger hotline.

Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.      

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på tvophaeng.dk.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. 

Bestilling
På tvophaeng.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Priserne er dagspriser.

Når du handler med tvophaeng.dk indgås aftaler på dansk.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til  info@tvophaeng.dk.

For at foretage et køb på tvophaeng.dk skal du igennem 5 trin.
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
4. Godkend vores forretningsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

 

 


 


Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)


For at du kan indgå aftale med os på tvophaeng.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail adress

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Oriqo BV og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Oriqo BV har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på tvophaeng.dk er Oriqo BV.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til tvophaeng.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos tvophaeng.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Oriqo BV via e-mail  info@tvophaeng.dk

Cookies

På tvophaeng.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.